Ridefysioterapi

Vi tilbyder ridefysioterapi ved ridefysioterapeut Anette Kuhr. Vi modtager ryttere, der har en lægelig henvisning til enten vederlagsfri ridefysioterapi( medfødte eller arvelige sygdomme, fysiske handicaps som følge af ulykke eller neurologiske sygdomme, muskelsvind, nedsat muskel/led function pga. gigt) eller til behandling med egenbetaling efter § 57 ( Downs syndrome, autisme, blinde m.fl.)

Vi har hold med op til 5 ryttere. Der benyttes  heste, der er trænede til opgaven. Der er en hjælper til hver hest, og der er mulighed for en ekstra støtteperson eller bagrytter, hvis det vurderes hensigtsmæssigt.
Træningen/ridningen finder sted i ridehal, samt i  naturen omkring Helledige Rideskole.
Ved interesse kontaktes Ridefys. Anette Kuhr på mobil: 21935076.

Rideklubben Fløgri
Rideklub og støtteforening på Helledige Rideskole.
På Helledige Rideskole har vi  Rideklubben Fløgri, der planlægger sjove arrangementer for klubbens medlemmer og hjælper til at opretholde de gode faciliteter vi alle benytter på Helledige Rideskole. Da de yder støtte gennem leje af rytterstuen samt ridehallen på Helledige. Rideklubben forsøger at lave arrangementer , der tilgodeser behov for alle medlemmer.
Du kan følge rideklubben på facebook under Fløgri Rideklub på Helledige.
Her ligger en aktivitetskalender med planlagte arrangementer.
Vi vil også gerne byde elever fra ridefysioterapi velkomne i rideklubben, og håber I har lyst at være med i fællesskabet.
Samt at støtte op om, at vi fortsat kan bevare og evt. Forbedre de gode ridefaciliteter på Helledige.
Ved indmeldelse i rideklubben kontakt Susanne på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Priser årligt:
500 kr.
Passivt medlemsskab: 300 kr.

Betaling ved indmeldelse til: Jyske bank: regnr. 7590 kontonr. 1817058.